nufri moller için ürünler (7)

Ham Organik Kakao Pasta Dalgaları

Ham Organik Kakao Pasta Dalgaları

Tarih ve Kökenler Kakao (Theobroma), M.Ö. 1000 civarında Olmekler tarafından Meksika'da ilk kez hasat edilmiştir. O dönemde, genellikle güçlendirici içecekler için kullanılıyordu. Yıllar içinde, Mayalar ve Aztekler bu kullanımı kültürlerine dahil ettiler. Kakao, törensel ritüellerin bir parçası haline geldi ve kakao çekirdekleri bir ödeme aracı oldu. 16. yüzyılda, İspanyollar kakao'yu Avrupa'ya getirdiler. 17. yüzyılın ortalarında, popüler bir içecek haline geldi. Kakao ağaçları, Avrupa'daki çeşitli ülkelerin kolonileri aracılığıyla Asya ve Batı Afrika'ya tanıtıldı, çünkü Avrupa'da çikolataya olan talep artıyordu. Kakao çekirdeği, çikolata üretiminde kullanılan ham maddedir. Bu kakao çekirdekleri, Güney Amerika'nın tropikal iklimlerinden (Ekvador) gelmektedir. Theobroma cacao ağacı, Mayalar ve Aztekler için kutsaldır. Ağaçtan elde edilen kakao çekirdekleri elle toplanır ve ham çekirdekler daha sonra doğal su ile temizlenir ve en iyi kalite için seçilir. Bu süreç, besin değerinin korunmasını sağlar...
Ot mantarları

Ot mantarları

Pleurotus eryngii, Dilimler, Ot mantarları dilim, granül ve toz halinde mevcuttur.
Sarımsak Granülü

Sarımsak Granülü

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 6000Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 x 25Kg karton E-posta ile sorgu gönderin Telefon numarasını göster 25Kg karton
Biber tohumları

Biber tohumları

Capsicum annuum Menşei: Çin
Organik Nohut

Organik Nohut

En yüksek organik kalitede organik nohut, Türkiye menşeli.
Çemen Tohumu

Çemen Tohumu

Trigonella foenum-graecum Köken: Hindistan
Organik Makademya Cevizi

Organik Makademya Cevizi

Kenya menşeli en iyi organik kalitede organik makademya fındıkları.